Apróhírdetések

Az Interneten hírdetni nagyon jó és költséghatékony dolog. Az egyik legjobb és legkönnyebb formája az apróhírdetőkön való hírdetés. Csak tudni kell, hol is kezdje el feladni az ember az apróhírdetéseket. Ez a blog szeretné összegyűjteni a Magyarországon fellelhető apróhírdetési oldalakat.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Miért is kell a személyi azonosító az aláírásgyűjtő ívhez?

2009.01.28. 22:02 Forex_Guru

Ezt a cikket mindenféleképpen le kell közölnöm ahhoz, hogy érthető is legyen miért kérik a személyi azonosítót az internetről is letőlthető íven. Nagyon sok ember azzal az érvvel jön, hogy a személyi azonosítót már hatályon kívül helyezték. Nos, hogy a kétségeket eloszlassuk . . . Annak idején az Országos Választási Bizottságnak (OVB) tényleg volt egy olyan propagandája, hogy a személyi számok (azonosító) hatályon kívül helyezett. Azonban aztán egy apró hírben mégis csak közölték, hogy még sem érvénytelenítik a személyi azonosítót, amely egyébként minden lakcímkártya hátoldalán is szerepel. Viszont annak a propagandája, hogy a számot hatályon kívül helyezték sokkal nagyobb volt. Ennek köszönhetően a köztudatban az terjedt el, hogy a személyi azonosító már érvénytelen és semmilyen adatkezelési célra nem lehet felhasználni. Ezért van az, hogy amikor Seres Mária és lelkes segítői próbálják gyűjteni az aláírásokat, az embereknek nagyon nehezen esik le a személyi szám és sokan vonakodnak is annak megadásától. Nem nehéz kitalálni mire is volt jó ez a propaganda még annak idején az Országos Választási Bizottság részéről. Természetesen nem kifejezetten eme Seres ügy miatt propagálták, inkább a két parlamentben levő párt (FIDESZ és MSZP), így próbálták el lehetetleníteni az aláírásgyűjtéseket bármilyen politikai céllal is bírjanak. Szóval a személyi szám, azaz személyi azonosító, amely férfiak esetében 1-el és hölgyek esetében 2-el kezdődik és tizenegy darab számjegyből áll, nagyon is érvényes és egyáltalán nem helyezték hatályon kívül!!! Továbbra is kérek mindenkit, hogy az apróhírdetők segítségével is hírdesse a Seres Mária féle kezdeményezést!

Szólj hozzá!

Címkék: politika képviselő mária seres apróhírdető

A bejegyzés trackback címe:

https://aprozzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr32909266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása